Notă informativă privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Atunci când decideți să colaborați cu compania noastră, RECORD TRANSCONSTRUCT S.R.L. (denumită în continuare „RECORD TRANSCONSTRUCT”), ne veți încredința informații care vă privesc, adică date personale. În această notă informativă, dorim să vă explicăm cum gestionăm aceste informații și practicile noastre privind confidențialitatea datelor colectate.

Cine suntem noi? Detaliile noastre de identificare sunt următoarele:

  • Nume: RECORD TRANSCONSTRUCT S.R.L.
  • Adresa: MUNICIPIUL BUCURESTI, SECTOR 1, STR. TURDA, NR.118, CAM. 1, BL.37, SC.B, ET.7, AP.73, ROMANIA
  • Cod unic de înregistrare (CUI): RO 40836804
  • Număr de înregistrare în Registrul Comerțului: J40/16044/2022
  • Email: office@vopsele-tencuieli.ro

Pentru orice întrebări legate de datele dumneavoastră personale pe care le prelucrăm, ne puteți contacta la adresa de email menționată mai sus.

Datele pe care le colectăm Colectăm datele necesare pentru a încheia și executa contractul de servicii cu dumneavoastră, precum și pentru alte documente asociate. Aceste date includ:

  • Date de identificare: nume, prenume, date ale companiei (dacă este cazul), sex, țară, etc.
  • Date de contact: număr de telefon, adresă de email, adresă de facturare.
  • Date financiare: detalii cont bancar.

Cum colectăm datele personale? Vom obține datele personale direct de la dumneavoastră, prin intermediul emailului sau telefonic.

Utilizarea datelor personale Utilizăm datele personale pentru a îndeplini contractul de servicii, a menține serviciile oferite, a interveni asupra sistemelor achiziționate anterior de la alți furnizori și pentru a ne conforma obligațiilor legale.

Dezvăluirea datelor În cazul în care efectuăm achiziții în numele dumneavoastră, cum ar fi achiziționarea unui nume de domeniu sau a unui serviciu de găzduire, vom transmite datele necesare furnizorului pentru facturare. Datele personale pot fi furnizate autorităților statului la cererea expresă a acestora, în limitele legii.

Stocarea datelor Vom păstra datele dumneavoastră personale atât timp cât este necesar pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale, inclusiv pentru a respecta cerințele legale, care, conform legii, impun păstrarea datelor clienților pentru o perioadă de 5 ani după încheierea relației contractuale.

Drepturile dumneavoastră Aveți dreptul la informare, acces la date, ștergerea datelor, modificarea datelor furnizate, inițierea acțiunilor legale și depunerea plângerilor la autoritatea de supraveghere a datelor cu caracter personal. Documentul poate suferi modificări, vă încurajăm să-l verificați periodic. Ultima actualizare a fost realizată la 19.01.2023.

Reclamații În cazul nelămuririlor sau nemulțumirilor legate de prelucrarea datelor personale, vă rugăm să ne contactați la adresa de email office@vopsele-tencuieli.ro. Pentru plângeri, puteți contacta autoritatea de supraveghere a datelor cu caracter personal la adresa: https://www.dataprotection.ro/.